TRENERI

Nevena Kalac

Koordinatorka u našem stručnom štabu. Nevena je počela trenersku karijeru sa 17 godina, 2007. godine. Završila je Visoku školu za strukovnog trenera i visoku školu za vaspitača. Radi na obuci neplivača u malom bazenu, na obučavanju tehnika plivanja, sa rekreativcima, ali i sa takmičarskim selekcijama.

Miroslav  Udicki

Miki je višestruki prvak države u leđnoj tehnici, u svim kategorijama. Bio je vlasnik nekolicine nacionalnih rekorda u kadetskoj i juniorskoj kategoriji. Učesnik je dva Evropska juniorska prvenstva i dve Balkanijade. Sa Balkanijade ima 4 juniorske medalje. Rodnu Kikindu je zamenio Suboticom i od 2013. godine je deo našeg tima. Po zanimanju je master profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani trener plivanja. U klubu je zadužen za A takmičarsku selekciju.

Robert Šimon

Naš Bečejac se 23 godine bavi plivanjem, kao početnik, kao takmičar i sada kao trener. Diplomirani je master profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Omiljene discipline su mu 400m kraul i 200m delfin. Radi sa takmičarskim selekcijama, pionirima i kadetima.

Davor  Vujković

Vujke se pored plivanja uspešno bavio vaterpolom, 13 godina. Po zanimanju je profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani trener plivanja. Trenutno je pored obuke neplivača zadužen i za pionirsku takmičarsku selekciju.

Marko Rašković

Najmlađi diplomirani profesor fizičkog vaspitanja u našem timu. Marko je od malena u svetu plivanja, a u našem klubu je od 2018. godine. Trenutno radi na obuci neplivača u malom bazenu i na obučavanju tehnika plivanja u velikom bazenu.

Aleksandar Ilić

Naš Šumadinac se bavi trenažnim procesom od 2003. godine. Rodni grad Kragujevac je zamenio Suboticom pre 3 godina i od tada je član našeg stručnog tima. Po zanimanju je diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i trener plivanja. Radi obuku neplivača i obuku plivačkih tehnika kod predtakmičarskih grupa.